Stadsbuss


Vi är världens äldsta återförsäljare för Scania sedan 1941 och finns representerade i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby.
Med en lång tradition och kunnig personal
kan vi erbjuda dig en komplett bussaffär.
Vi erbjuder bussar till olika behov och med olika transportlösningar. Scania Citywide stadsbuss är även kallad stadens hjälte och är den perfekta lösningen för bussar inom stadskörning.

Scania P-Serien

Scania Citywide


För trafiken i städerna. Ingen stad är den andra lik, och det är du som är bäst insatt i de lokala behoven. Tillsammans med dig utarbetar vi anpassade stadsbusstjänster, som ger förare och passagerare i hela världen behagliga bussresor.


Be-Ge Personbilar

Konstruktion


Arbetet med att konstruera en bättre buss innebär att studera människor. Varför väljer de att åka buss i stället för att åka tåg eller
till och med taxi? När du vet svaret på den frågan kan du börja
planera vägen till framgång.Scania P-Serien

Konfiguration


Både Scania Citywide lågentré och Scania Citywide låggolv finns i
olika konfigurationer, från 10,9 till 18,1 meter. Du kan själv specificera den layout och längd som tillgodoser dina transportbehov på bästa sätt.


Be-Ge Personbilar

Prestanda


Scania Citywide är en beprövad plattform som ger verklig
lönsamhet i form av hög tillgänglighet, hög passagerarkapacitet, låg bränsleförbrukning och låga livscykelkostnader. Marknadens bredaste urval för kommersiella biobränslen och alternativ för hybriddrivlinor.


Kontakta oss

För mer information om våra stadsbussar eller vid köp av en stadsbuss kontakta oss.
Kontakta oss

 

Gå vidare till Scania
Klicka här