Turistbuss


Vi är världens äldsta återförsäljare för Scania sedan 1941 och finns representerade i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby.
Med en lång tradition och kunnig personal
kan vi erbjuda dig en komplett bussaffär.
Våra turistbussar passar många olika behov med ett kraftfullt yttre och är konstruerade för att uppfylla kraven för tillfällig men också linjetrafik över längre sträckor.

Scania P-Serien

Scania Touring


Oavsett om du tar med passagerarna på deras livs resa eller erbjuder förstklassiga långresor, utformar vi tillsammans med dig skräddarsydda turistbusstjänster och resor som är behagliga för
både förare och passagerare.


Be-Ge Personbilar

Konstruktion


Scania Touring har många olika funktioner till många olika behov.
Detta är något som tilltalar många passagerare. Denna mångsidiga turistbuss har ett kraftfullt yttre och är konstruerad för att uppfylla
kraven för både tillfällig trafik och linjetrafik över  längre sträckor.Scania P-Serien

Konfiguration


Scania Touring håller din verksamhet rullande,
oavsett om du utforskar öppna vidder eller smala stadsgator. De två- och treaxliga konfigurationerna ger passagerarkapaciteter på 45–55 stolar och 51–59 stolar och en god manöverbarhet.


Be-Ge Personbilar

Prestanda


Scania Touring kombinerar bränsleeffektivitet och tillgänglighet med ett 100-procentigt engagemang för kvalitet och har utmärkt driftekonomi. För dig som eftersträvar låg total ägandekostnad blir den här bussen en säker vinstkälla många år framöver.


Kontakta oss

För mer information om Scania Touring eller vid köp av vår Scania Touring buss kontakta oss.
Kontakta oss

 

Gå vidare till Scania
Klicka här