Lastbilsmekaniker till Be-Ge Lastbilar i Vetlanda respektive Visby

Stina Eneman Lediga jobb

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred och Vetlanda samt i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.  Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.

Lastbilsmekaniker till Be-Ge Lastbilar i Vetlanda respektive Visby

Vi söker tekniker/mekaniker till våra verkstäder i Vetlanda och Visby.

Tekniker/lastbilsmekaniker

Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom segmentet tunga fordon med inriktning på Scania och efterfordon.
I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående med relevant utbildning eller erfarenhet. I arbetet som mekaniker önskar vi att du har goda datakunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet inom teknik eller liknande områden.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort, C, D och E är meriterande men inget krav.
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer. Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Vetlanda kontakta Verkstadschef Joachim Håkansson 0383-467322 och för tjänsten i Visby kontakta Peter Lindström 0498-691460. Ansökan med personligt brev och CV skickas till Joachim Håkansson eller till Peter Lindström.