Reservdelar Be-Ge Lastbilar AB Visby

Stina Eneman Lediga jobb

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.
Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.000 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer varav cirka 375 i Sverige.

Reservdelar Be-Ge Lastbilar AB Visby

Vi söker nu en medarbetare till vårt reservdelslager på vår anläggning i Visby. I din roll blir du en viktig resurs hos oss, då vi och våra kunder kräver professionell service med hög precision.

Du har helst teknisk eller annan gymnasieutbildning med ett intresse för människor och fordon. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför dina uppdrag på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Datorvana och datorkunskap är nödvändigt. B-behörighet är ett krav och erfarenhet från branschen är meriterande men inte ett krav. Du trivs i ett högt tempo, värdesätter att ge förstklassig kundservice och gott samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med bra humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Visby kontakta Reservdelsansvarig Ulrika Wallin, 0498-691471, eller Servicechef Stefan Karlsson, 0498-691469.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till Stefan Karlsson här senast 14 december 2018.

Välkommen med din ansökan.