Förarcoaching


Be-Ge Lastbilar AB erbjuder med hjälp av Scanias förarcoaching en väg fram till briljanta körvanor. Genom vår förarcoaching skapar vi väg för goda körvanor. Utbildningen ger förare kunskaper om minskat slitage, stress, bränsleförbrukning och för att öka komforten och trafiksäkerheten.  • Ett fantastiskt sätt att köra

Be-Ge Lastbilar AB erbjuder tillsammans med Scania förarcoaching, en fantastiskt sätt att köra.
Då förarna utgör Scanias hjärta, vill vi därför göra allt för att säkerställa positiva arbetsförhållanden för dem. De körtekniker som lärs ut under Scania förarcoachning minskar stressen och ökar komforten för livslång hälsosam och rolig körning.

Vi säkerställer positiva arbetsförhållanden

Scanias taktik


Scanias personliga coachning är verkligen individuellt anpassad och unik. Scanias expertcoach gör en smart analys av förarens data om utrullning, tomgång och acceleration så att föraren kan öka säkerheten och komforten och minska bränsleförbrukningen och utsläppen.

Njut av åkturen


Be-Ge Lastbilar AB erbjuder tillsammans med Scania en Förarcoaching som sätter förarna främst och hjälper ägarna
att spara bränsle och driva ett mer hållbart företag. Med
personlig support från en expert får förarna fantastiska körvanor och fantastisk körkomfort som gör att du kan njuta av åkturen.

Vår unika personliga förarcoachning banar
vägen för briljanta körvanor. De nyförvärvade körteknikerna hjälper Scaniaförarna att minska slitaget, stressen och bränsleförbrukningen och samtidigt öka både komforten och säkerheten på vägarna.

Scanias förarcoaching

I Scanias förarutbildning ingår det även att ta hand om administrationen av vilka förare som gått vilka moduler, lagra informationen i en databas, kalla till utbildning samt ansvara för slutrapportering till Transportstyrelsen.


Är du intresserad av de förartjänster som vi erbjuder hos Be-Ge Lastbilar AB eller vill du ha mer information angående en specifik utbildning.
Vänligen kontakta oss här

 

Gå vidare till Scania
Scanias hemsida