Förarverktyg


Be-Ge Lastbilar AB erbjuder med hjälp av Scania förarverktyg. Vilket innebär att du alltid ska kunna hålla dig uppdaterad. Vi gör information tillgänglig till dig oavsett vart du befinner dig.


Vi säkerställer positiva arbetsförhållanden

Scanias verktyg för smart analys samlar in användbara data och ger förarna återkoppling
som hjälper dem att minska bränsleförbrukningen, koldioxidutsläppen och slitaget och samtidigt öka trafiksäkerheten och fordonstillgängligheten.

Apple watch Scania edition


Appen Data Watch ansluter till
Scanias transportledningssystem
och ger dig den mest användbara
fordonsstatistiken direkt på handleden.


Appen Watch Me hjälper förarna att må bättre och känna sig piggare ute på vägen med hjälp av guidade strategier för både fysisk och mental återhämtning och med falldetektering och assistans. Uppmärksam körning är säker körning.


Ett unikt tillbehör har tagits fram i samband med lanseringen av den nya smartklockan, nämligen ett V8-armband. Ett klassiskt motorblock från LB 140 V8-motorn har smälts ned, smitts om och förvandlats till ett gjutjärnsarmband.Scanias förarstöd


Med hjälp av Scania Förarstöd är det enkelt att dra full nytta av Scania Förarutbildning och Förarcoachning. Omedelbar återkoppling visar förarna hur bromsning, acceleration och
växling påverkar bränsleförbrukningen och trafiksäkerheten.


Scanias smarta klocka


Scaniautgåvan av Apple Watch håller koll på mer än bara bränsle och fordonsstatistik. I våra två nya appar har vi tänkt på både fordonet och föraren och lagt till ytterligare funktioner för hälsa, skadeprevention och säkerhet..


Fordonsinstruktioner


Lär känna ditt fordon utan och innan med Scanias fordonsintroduktion. Under den digitala rundturen går vi igenom vad som finns bakom grillen och på instrumentpanelen så att det blir lätt och känns tryggt att använda det nya fordonet.


Är du intresserad av de förarutbildningar vi erbjuder eller vill du ha mer information angående en specifik utbildning.
Vänligen kontakta oss här.