Be-Ge Nytt oktober

Stina Eneman Nyheter

Ladda ner pdf här

Hållbara fordon

Hållbara Fordon är ett måste när ni ska tillhandahålla Hållbara Transporter. Vi kan med hjälp av Scania leverera marknadens mest utvecklade motorprogram för flertalet olika bränsletyper. Upptill 90% CO2 reduktion kan uppnås med hjälp av Biogas eller RME. 

I samhällsdebatten är eldrift en av framtidens lösningar vilket kommer märkas även hos oss framöver, dock otroligt beroende av hur snabbt utbyggnaden av infrastruktur laddningsstationer sker. Just nu kan vi erbjuda elhybrid som går på el upptill 10 km. Vid tester hos kund som kör kortare sträckor uppvisare hybriden en bränslebesparing på minst 25%, och om vi därutöver kör på biogas eller RME blir klimatpåverkan mycket låg.

Även de tjänster vi har såsom Fleet Management System kan hjälpa till att sänka kostnader (bränsle) och förbättra klimatpåverkan.

Mer om Hållbarhet, tjänster och nya produkter kommer under vinterns åkar-/kundträffar. Väl mött!
Vi ses kanske i Visby fredag 18/10?

Uppdaterat team kundmottagning 2.0 Visby

Nytt är att Stefan Magnusson efterträder Per Ericsson i kundmottagningen samtidigt som Per övergår till reservdelar. I övrigt är Stefan Karlsson ansvarig för verkstaden, Mattias verkmästare och Ulrika ansvarig för reservdelar i Visby.
Välkomna!

Du har väl inte missat att Be-Ge kan leverera kompletta Hjul.

Vi har komplett sortiment av olika märken och hjul via vår Däckverkstad i Visby. Vi är med i DäckTeam och har tillgång till de flesta kända märken. Hör efter med Henning Johansson på 0498-691473  eller Mårten Jansson 0498-691463 för mer information och priser.

Kommande aktiviteter:

Nya Be-Ge Gripen kommer i oktober

18/10     Be-Ge Öppet Hus Visby. Öppet hus med utställning och provkörning nya Scania vid vår verkstad i Visby – Välkomna!

Okt/nov   YKB utbildningar i Vetlanda och Visby. Tider se hemsida.

Missa inte att följa oss på Facebook och vår hemsida, där presenterar vi nyheter, aktiviteter samt alla nyleveranser.

Fyra punkter att minska Utgifter och öka er Hållbarhet:

  • Rena din hydraulolja från vatten och partiklar istället för att byta. Tillverkarna rek att man byter olja vart 3:e år.
  • Gör en axelmätning på din bil eller ditt släp.
    Bespara både bränsle, däck och miljö.
  • Kontrollera dina bromsbelägg och motionera dina bromsok på både bil och släp. Rulla lätt besparar både bränsle och miljö.
  • Bromsprov på bil och släp. Att fordonet bromsar rakt gör att bromsskivor, bromsok och däck slits mindre.

Kolla med oss vad mer vi kan hjälpa dig med!

Batteri kampanj:

  • Byt Batteri på din NTG- eller PGR-serie:  Op 7.795:-, Nu 6.236:
    Gäller paket 162500001046/-2046
  • I övrigt 20% på batterier!

Be-Ge Veteran i Oskarshamn 7 september 2019

Vinnare i Veteranklasserna blev från vänster: MC Nils Erlandsson, Buss Anna Hällblad, Lastbil Hans Karlsson, Personbil Ted Lundberg och Moped Thomas Olofsson

Tack alla utställare och besökare för en härlig dag. Vi planerar redan för nästa års träff första helgen i september 2020. Mer bilder och information i kommande Gripen.

Vi på Be-Ge Lastbilar AB / Tomas Engsund