Försäkring

Vi skyddar din verksamhet. Om du har byggt upp en verksamhet som du tror på. Så kan alla verksamheter ha sina sårbara perioder. När du försäkrar ditt fordon söker du efter en försäkring som täcker reparationskostnaderna ifall du råkar ut för en olycka. För en olycka böjer inte bara metall. När din lastbil inte är på vägen, förlorar du inkomst för varje dag den står stilla. Det är här Scania Finans Försäkring kommer in.

Försäkringsalternativ

Rätt skydd för rätt fordon. Scania försäkringar är utformade för att hjälpa dig för att skydda mot oförutsedda händelser. 

Scania försäkring

Vi strävar att bli ännu bättre på försäkringar. Därför kommer Scania under våren 2022 att utveckla en ny Scania lastbilsförsäkring, designad för Scania och Scanias kunder.

Vi har per 31:a december 2021 inget samarbete gällande Scania Försäkring och kommer inte att kunna tillhandahålla Scania Försäkring för våra kunder tills vidare. De kunder som har blivit offererade en Scania Försäkring innan 31:a december, får naturligtvis det som utlovats. Ta kontakt med Scania Försäkring eller Scania Finans vid eventuella frågor eller funderingar.

Under våren 2022 kommer mer information om den nya produkten, tillvägagångssättet och vad det innebär för Scania och Scanias kunder.

Scania Gap - försäkring

Scania GAP-försäkring hjälper dig att skydda din investering vid en totalförlust på grund av olycka, stöld eller brand. Hela investeringen är väl försäkrad.

Ditt företag och din familj behöver inte betala något ur egen ficka.

Med den här planen kan du tryggt känna att du klarar att betala av din utestående skuld. Den gör det lättare att skaffa ett nytt fordon och gör det möjligt att få tillbaka eventuella egna pengar du satsat på ditt fordon.

Du tecknar denna försäkring tillsammans med din Scania finansiering.

Låt oss prata försäkring

Vänligen kontakta oss för vidare diskussion om dina affärsbehov! 
Ring eller fyll i vårt kontaktformulär nedan.