Finansiering

Be-Ge Lastbilar AB erbjuder tillsammans med Scania specialistkunskaper om risker och restvärden inom transportindustrin. Genom detta förstår vi hur siffrorna kan påverka din verksamhet. Vi kan rekommendera dig rätt finansiella produkter som är optimerade för de skattemässiga och juridiska förhållandena i ditt land.

Aktuell basränta

Välkommen att ladda ner aktuell basränta för Scania Finans AB.

skog

Scania Finansiell Leasing

Scania Finans är ägare, men du har full brukanderätt till lastbilen eller bussen. Du gör dina leasingbetalningar enligt en överenskommen tidsplan och i slutet av leasingperioden har du möjlighet att köpa ut fordonet till bokfört restvärde. Du ansvarar för underhåll, skatter och försäkring under leasingperioden.

Scania Operationell Leasing

Scania Finans äger fordonet. Du betalar för att du använder fordonet med en fast leasingavgift varje månad och lämnar tillbaka det när avtalstiden har gått ut. Operationell leasing kombineras ofta med ett serviceavtal. Du ansvarar för underhåll, skatter och försäkring under leasingperioden.

Scania Avbetalning

Med Scania avbetalning äger du fordonet från dag ett. Du tar ett lån med fordonet som säkerhet och betalar sedan av lånet. Lånet återbetalas enligt överenskommen betalningsplan och betalningstid. Du gör skatteavdrag i din egen bokföring och betalar bara ränta på det utestående värdet.

Låt oss prata finansiering

Vänligen kontakta oss för vidare diskussion om dina affärsbehov! 
Ring eller fyll i vårt kontaktformulär nedan.