R-serien

Din dynamiska arbetshäst

Den distinkta R-hytten är både robustare och mer skarpskuren än någonsin. Gör dig redo att få allas blickar riktade mot den atletiska karossen  som ger förstklassiga fjärrtransporter en ny innebörd.

R-serien erbjuder en unik kombination av lyx inifrån och ut samt en uthållighet som passar alla förhållanden. Att köra en Scania visar på stil, stolthet och möjligheter utöver det vanliga. R-serien är uthållig, mångsidig och perfekt för livet ute på vägarna.

HYTTKOMFORT

Förarstolen är konstruerad för att ge maximal komfort och kan justeras till en perfekt körställning. Passagerare reser med samma komfort som du, med möjlighet att rotera och fälla passagerarstolen.

EN UNIK SCANIA

R-hyttens distinkta form har en tydlig genomgående Scania-känsla – hela vägen från fönstren ned till ventilationsspjällen och instrumentpanelens reglage. Våra designer har skapat eleganta interiörer med perfekt anpassade färger, material och finishar.

UTVALD FÖRARE

En bekväm hytt där du kan vila och återhämta dig är avgörande när du tillbringat långa dagar ute på vägarna. Scanias R-hytt har praktiska funktioner som ett utdragbart bord, kylskåp och en roterande, fällbar passagerarstol.

BELYSNINGS-FUNKTION

Belysningen är en av de mest framträdande egenskaperna hos din lastbil. Den förbättrar inte bara utseendet utan höjer även säkerhetsnivån. Som en del av grundkonfigurationen är positionsljus och extraljus nu inbyggda i hytten utan att påverka aerodynamiken negativt.

Specifikationer för R-serien

Den nya R-serien erbjuder en banbrytande förarkomfort.
Tonvikten ligger på ett lyxigt och rymligt boende med en hög standard av typisk Scaniaklass.

VÄRLDENS BÄSTA FÖRARMILJÖ

Den optimala förarpositionen. Detta var Scanias utgångspunkt inför designen av den nya R-seriens hyttinteriör. Men också en optimerad moduluppbyggd instrumentpanel. Den större displayen, den förbättrade grafiken och de intuitiva och lättillgängliga reglagen hjälper dig att fokusera på vägen.

ETT ANDRA HEM

En nöjd förare kör bättre. Få en god natts sömn i den bekväma 800–1 000 mm breda sängen och förvara dina personliga tillhörigheter i de smarta förvaringslösningarna. En optimerad instrumentpanel och ett underhållningssystem ombord gör livet ute på vägarna bekvämare.

MINSKA LUFTMOTSTÅNDET

Fronten, taket, sidorna, underredet – alla områden har analyserats, justerats och optimerats för att strömlinjeforma luftflödet och uppnå minsta tänkbara luftmotstånd. Hyttens form och hörn bidrar till att minska luftmotståndet. Alla skarvar och vinklar har gjorts smalare och strömlinjeformats för att uppnå ett effektivare luftflöde och skapa ett dynamiskt linjeflöde.

ROBUST OCH RÄTTFRAM

R-serien har klassens bästa komfort, sikt och kontroll, precis som du förväntar dig. Eftersom förarna står i centrum för allt som Scania konstruerar är våra förstklassiga lösningar utformade för att underlätta ditt dagliga arbete.

Scania 500 S 6x2 Highline, shipping container transport

Kontakta oss

Vänligen kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster, 
produkter eller andra aktiviteter.

Konfigurera din egen

Med många valmöjligheter och ett stort urval av modulkonfigurationer kan du skräddarsy en lastbil som passar just din verksamhet. Låt det bli en Scania.