Mobila arbetsplattformar / Skylift

En teoretisk grundkurs för användning av Saxliftar och bomliftar typ A1, A3, B1 och B3 online följs av praktisk körning. Utbildningen betonar starkt säkerhetsaspekterna kring arbetet med saxliftar, bomliftar och andra typer av liftar. 

Utbildning Mobila arbetsplattformar / Skylift

Om utbildningen

Utbildningen är en teoretisk grundkurs för användning av Saxliftar och bomliftar typ A1, A3, B1 och B3 online följs av praktisk körning. Utbildningen betonar starkt säkerhetsaspekterna kring arbetet med saxliftar, bomliftar och andra typer av liftar. Vi går igenom allmänna risker, viktfördelning, kontroller och underhåll.

Ekonomisk och säkerhetmässig

Målet med kursen är att ni utöver själva behörigheten också ska ha så stor ekonomisk och säkerhetsmässig nytta av kursen som möjligt. Kunnig och noggrann personal minskar kostnader kring stillestånd på grund av tillbud. Ett korrekt utnyttjande av utrustningen sparar pengar på slitage, underhåll och reparationer.

Priset gäller vid användning av egen utrustning av mobila arbetsplattformar, annars tillkommer en avgift för hyra av lift och transport att hämta/lämna liften. 

Är du intresserad av de förarutbildningar vi erbjuder eller vill du ha mer information angående en specifik utbildning?