Be-Ge Lastbilar AB


Vi är världens äldsta återförsäljare för Scania sedan 1941 och finns representerade i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby.
Med en lång tradition och kunnig personal
kan vi erbjuda dig en komplett lastbilsaffär.
Be-Ge Lastbilar AB erbjuder ett stort urval av Scania lastbilar i olika serier. Välkommen att kontakta oss!


Nya Scania L-Serien

Nya L-serien


Den stad där du bedriver din verksamhet är lika unik som själva verksamheten. Stadskörning medför många start och stopp, upprepade på- och avstigningar och ett konstant behov av att hålla koll på andra fordon och fotgängare runt fordonet under körningen. 
LÄS MER


Nya P-serien

Nya P-serien


Med de nya lastbilarna i P-serien får du en lättviktshytt med god sikt och köregenskaper som är väl avvägda efter dina behov. P-serien är vårt mest mångsidiga hyttprogram och passar perfekt för anläggningskörning och andra krävande miljöer i städer och på regional nivå.
LÄS MER


Nya G-serien

Nya G-serien


Lastbilarna i den nya G-serien är anpassningsbara samt har enastående köregenskaper och god sikt. Det är en välbalanserad allroundhytt av högsta kvalitet, och tack vare de utökade valmöjligheterna kan du nu skräddarsy
G-serien efter dina specifika behov.
LÄS MER


Nya Scania R-Serien

Nya R-serien


Den distinkta nya R-hytten är både robustare och skarpare än någonsin.
Gör dig beredd att få allas blickar på dig med den atletiska karossen som ger förstklassiga fjärrtransporter en ny
innebörd. Den nya R-serien är uthållig
och mångsidig och passar perfekt för
livet ute på vägarna.
  LÄS MER


S-Serien

S-serien


Den nya S-serien sätter förarkomfortstandarden inom fjärrtransporter. Upptäck den lyxiga interiören i den nya hytten, utformad för ett rymligt boende. Det plana golvet, de utökade förvaringsutrymmena och den exceptionella sikten från förarplatsen ger den dess unika karaktär.
LÄS MER


Nya Crewcab

Nya Crewcab


Den nya CrewCab-hytten i Scanias P-serie har en mängd nya funktioner som är skräddarsydda för uppdrag inom räddningstjänsten. CrewCab är skapad med både ergonomi och säkerhet i åtanke. Bland nyheterna finns Scania City Safe Window och ett separat klimatsystem för manskapsutrymmet.
LÄS MER


BEV - Ellastbil

BEV – Ellastbil


Med den batteridrivna ellastbilen blir det möjligt att köra 100 % utsläppsfritt 100 % av tiden, vilket är en zonbegränsning som många städer kan komma att införa inom snar framtid.
LÄS MER


Phev

PHEV – laddhybrid


Vår laddhybrid uttnyttjar kraften i
både den elektriska drivlinan och
den traditionella drivlinan med förbränningsmotor.

LÄS MER 

Be-Ge Lastbilar AB erbjuder Scanias lastbilar som alltid har det där lilla extra som standard. Vi kan erbjuda dig en uppsjö av valmöjligheter och ett stort utbud modulära konfigurationer är möjligheterna oändliga.


Fjärrtransporter

Kraft, passion och prestanda.
I Scanias fjärrtransportbilar kombineras högsta
kvalitet, ledande teknik
och unika anpassnings-alternativ. Resultatet är enastående driftekonomi, nöjda förare och fordon som passar perfekt till verksamhetens behov.

Distribution

Scanias distributionsfordon är byggda för att tillgodose dagens ägares och förares rationella behov. Vårt jobb är att se till att du kan tjäna på lägsta möjliga driftkostnad och högsta möjliga tillgänglighet. Produktiviteten hos fordonen kan mätas i minskade kostnader per kilometer.

Anläggning

Scanias anläggningsfordon är resultatet av decennier av forskning och utveckling under svårast möjliga förhållanden. Kraftiga, starka fordon som får jobbet gjort. Fokus ligger på tillgänglighet, produktivitet och värdefulla ökningar av lastkapacitet och driftekonomi.

Specialfordon

Dessa fordon är ofta både mycket specialiserade och mycket komplicerade.
Scania finns där för att hjälpa dig klara av utmaningen med en lösning med exakt den
hytt, den motor, den växellåda och det chassi du behöver.